Hansen

Tack, oavsett vem du är, för din tillgänglighet, för din lugnande karaktär och slutligen för mitt körkort som jag just fått. Jag trodde verkligen inte det … Jag försäkrar dig att i början var det bara desperationen för mina misslyckanden som drev mig för att lita på dig. Nu kan jag bara tacka för att du gav mig en sådan tjänst.

Pedersen

Det är sant att efter min beställning fick jag körkortet snarare efter 6 dagar, inte efter 4 som du nämnde, men jag är trots allt nöjd samtidigt med kvaliteten på ditt dokument och även av kvaliteten på tjänsten. Jag måste erkänna att när det var försenat, hade jag lite rädslan … Men nu är det okej …. Tack

Andersen

Min arbetsgivare uppskattade väldigt mycket det faktum att jag presenterade min körkort efter att han hävdade i mer än ett år att hotat demopa mig på jobbet. Jag visste inte att att köpa körkort kunde vara så enkelt i sina möjligheter. Tack för att du har hjälpt mig att hålla mitt jobb intakt.

Sorensen

Jag måste erkänna att jag redan hade förlorat hoppet när min kusin informerade mig om den här webbplatsen och till och med visade mig körkortet som hon köpt här. Jag var ganska lugn när jag kom till din plats … och du gjorde mig inte besviken. Tack för att du lät mig lindra. Tack så mycket.

Rasmussen

Tack för dig … Det är jättebra att få ett dokument som jag letat efter mer än två år på så kort tid. Så livet är så konstigt ??

Alexander

På två år spenderade jag mer än 5000 euro för att få körkortet förgäves … Så mycket tid visade och försvann bakom körskolan som förstörde mig för ingenting … verkligen för ingenting … Här kommer jag från l till få mindre än 2000 euro .

Møller

När jag köpte mitt körkort på denna sida undrade jag om det var registrerat … Men för två dagar sedan, när jag begick ett brott när jag hade bråttom att återvända hem stannade polisen mig och tog min licens, verifierad det och gissa vad ?? Allt var bra …. med stor rädsla kom jag tillbaka från fjärran. Jag släppte 3 poäng, men oavsett hur du lyckas spela in dessa körkort som du designar, vinkar jag på dig bara för att säga … Tack

Larsen

Jag är 18 år gammal och jag vet hur man kör sedan 15 år. Men min far vägrade fortfarande att tillåta mig att klara körkortsexamen eftersom han sa att det var för dyrt. Jag kunde göra mina besparingar för 1000 euro och jag kunde få min licens av kategori B tyst här … Tack.