Mer information Kontakta oss

Hur kommer du i kontakt med vårt team?

Ingenting är lättare än att komma i kontakt med oss. Fyll bara i formuläret på kontaktsidan.

Hur gör jag betalningen för inköp av körkort på denna webbplats?

Betalning kan ske på många sätt. Flera betalningsmetoder kommer att erbjudas kunden och det kommer att vara upp till honom att välja den som för honom blir bäst, beroende på hemvist, hans anläggningar och till och med graden av anonymitet han vill ha med transaktionen. Vissa kunder föredrar att betala med bitcoins.

Hur mycket kostar körkortet här?

Du måste bara börja från 1000 euro för att köpa körkort på denna sida. För flera order och för vissa kategorier av körkort kan priserna vara betydligt större.

Vilka kategorier av körkort finns tillgängliga på den här webbplatsen?

Här tillhandahåller vi alla kategorier av körkort du vill ha.

Är det köpta dokumentet registrerat?

Ja naturligtvis är alla körkort som vi tillhandahåller på denna sida, oavsett deras kategorier, registrerade i svenske statsdatabaser genom antingen våra kontakter som finns eller våra hackare som har obegränsad tillgång till de databaser där körkort är registrerade. Detta i enlighet med systemets policy.

Hur kan vi skicka dokument som vi har?

Vi skickar vanligtvis dokument till våra kunder via transiteringsbyråer efter eget val. Vanligtvis använder vi DHLs tjänster.

Hur är leveransen av det dokument som vi skickar?

Dokumentet som skickas levereras till ditt hem. Så beställ hemifrån och levereras till ditt hem under diskreta åtgärder, säkra och konfidentiella.

Kontakta oss

Hur lång tid tar det från uppfattning till mottagande av dokumentet av kunden?

Från det ögonblick du beställer ditt dokument och betalar motsvarande avgifter, får du dokumentet inom fyra dagar.

Behöver man få tillstånd krävs särskild hänsyn?

Självklart inte. Vi rekommenderar dock till alla våra kunder att på allvar lära sig körningen för att inte göra det arbete vi gör farliga för dem.

Är det köpta licensen äkta?

Många som har gynnats av våra tjänster vittnar om detta. De har aldrig varit orimliga antingen av polisen eller av någon eftersom dokumentet vi erbjuder är helt enkelt autentiskt och juridiskt. Du kommer aldrig att vara orolig när du är i hans besittning.

Kontakta oss och få ditt körkort på kortast möjliga tid.